domingo, 16 de octubre de 2011

La manifestació del 15-O també pren inicis a Gràcia

Ahir, 15 d'octubre de 2011, a Barcelona es van manifestar, i no per primera vegada, molts dels catalans protestants per les retallades proposades pels governants de la Generalitat de Catalunya en els recursos sanitaris, educatius i d'habitatges.

Des del final dels Jardinets de Gràcia ja es veien grups de
manifestants lluïnt les seves pancartes.
La convocatòria es va dur a terme a Plaça Catalunya, on era previst començar la manifestació a les 17h (tot i que es va retrassar).
El recorregut que es va fer anava des de la mateixa plaça fins l'Arc de Triomf, pujant per Passeig de Gràcia, tombant a Aragó i, seguidament, baixant pel passeig de Sant Joan. A partir d'aquí, la marxa va prendre tres camins: un va ser l'ocupació de la Facultat d'història i geografia de la Universitat de Barcelona (representant l'educació), un altre va ser l'ocupació de l'hospital del Mar (centrant-se amb la sanitat) i, per últim, pel que feia a l'habitatge, es va dur a terme l'ocupació d'un bloc de pisos del districte de Nou Barris.


Més grups de protestants caminant per la Gran Via de les Corts
Catalanes, en direcció a Plaça Catalunya.
A la manifestació hi van participar, segons la premsa, unes 140.000 persones, totes amb ganes de canvis i millores, duent pancartes i actuant amb organització i, sobretot, molts ànims.

No hay comentarios:

Publicar un comentario