miércoles, 30 de noviembre de 2011

"Tai-txi" amb discapacitats

L'activitat vista des de l'entrada de la Plaça
Per celebrar el dia dels discapacitats, el passat dimarts 29 de novembre es realitza una classe de "Tai-txi" a la Plaça de les Dones del 36, dedicada a ells i organitzada per l'Ajuntament de Gràcia.

Aquesta classe es duu a terme cada setmana i hi assisteixen només dones (es fa especialment per elles), però aquest dimarts és diferent: hi participen més de quaranta discapacitats graciencs, juntament amb les dones que hi són sempre.

L'acte es realitza de 12 a 13h, acompanyat d'un sol radiant que ajuda a que hi predomini el bon ambient, ritme i companyerisme: entre ells s'ajuden a fer bé els moviments, se'n riuen si alguna cosa els sembla extranya i estan totalment receptius a la professora que els marca els passos.

Un grup de dones i de discapacitats, seguint els passos de la classe

Un d'ells, en Jordi, descriu l'experiència com "molt divertida, s'hauria de fer cada dia" i, una de les dones habituals a la classe, la Mireia, explica: "m'ha encantat, ha estat molt emocionant compartir aquesta activitat amb homes i  dones discapacitats, tenen ganes de fer-ho tot, de bon humor i posant-hi ganes!".

2 comentarios:

  1. que interessant! trobo que se'n hauria de fer més promoció d'aquestes coses! enhorabona altre cop pel blog! ànims i endavant!

    ResponderEliminar
  2. Va ser un matí molt entretingut i aquests nois contagiaven les ganes de participar-hi.
    Ah, i una cosa que no ve molt al cas: m'agrada molt com escrius! ànims amb el blog que tot el que publiques és molt interessant!!!

    ResponderEliminar