sábado, 5 de noviembre de 2011

El PSC es fa notar a Gràcia

Una campanya publicitària del Partit Socialista de Catalunya s'ha instal·lat aquest matí a Gràcia, concretament al carrer Gran de Gràcia fent cantonada amb Travessera de Gràcia. Els que en feien ressò eren uns quants seguidors del partit, que es distingien perquè portaven una enganxina vermella i amb l'eslògan concret enganxada a la samarreta.
La taula de la campanya

Així mateix, aquests seguidors repartien fullets de propaganda del partit, concretament de Carme Chacón, la candidata del PSC com a representant de Catalunya, caramels i pins, com els que es veuen a la fotografia.

En els fullets hi ha escrits els objectius i els ideals del partit, tals com, per exemple, la necessitat per Catalunya de tenir un govern que pensi amb els catalans i hi actui a favor i el fet que la sanitat és un recurs que no s'hauria de retallar.
El fullet, els caramels i el pin que repartien
Alhora, el partit vol deixar clar que la seva política té la pretensió de no "passar" dels ciutadans i de "treballar per un futur de progrés per a Catalunya".

A més, donaven informació si se'n demanava i es mostraven molt agradables i receptius.

Tenien previst quedar-s'hi tot el dia, però a causa de la pluja han hagut de desmuntar la taula i deixar-ho per un altre dia.
La taula de la campanya

No hay comentarios:

Publicar un comentario