martes, 1 de noviembre de 2011

Halloween al Mercat de la Llibertat

El passat dissabte 29 d'octubre, els nens i nenes de Gràcia van poder gaudir d'un taller especial per la festa del Halloween, tradicional americana. Aquesta activitat es va dur a terme a la plaça de la Llibertat, just davant del mercat, i hi podien participar tots els infants que volguessin.

Així mateix, el taller disposava d'un apartat per fer dibuixos i manualitats en relació a la festa protagonista i, d'un altre espai on els nens i nenes eren maquillats amb dibuixos a la cara, fets per especialistes. Com es pot veure al vídeo, els infants estaven encantats amb l'activitat, podien disfressar-se, jugar, pintar i, fins i tot, interactuar amb uns personatges que representaven la por de la festa.

D'altra banda, entre tots els pares i mares que hi havia, també hi era la Janina Bea, l'organitzadora del projecte. Ella em va explicar que el mercat porta dos anys duent a terme aquest tipus d'activitats pels més petits i que tenen molt d'èxit. Així doncs, el que fan és contractar els responsables d'una ludoteca mòbil perquè s'encarreguin de muntar cada activitat. Amb això, el mercat té la finalitat de ser dinàmic, pensar amb la gent del barri i, sobretot, de captar la gent jove i deixar un petit record en les vides tots els nens i nenes que ho estant gaudint.

A part d'això, Janina Bea també va mencionar que el mercat ha realitzat altres tallers com activitats de cuina, muntar llits elàstics i castells inflables, organitzar un mercat especial per nens i nenes, sortejos i regals, entre d'altres.

1 comentario:

  1. uau!!
    La veritat es que m'ha encantat veure el documental, ja que jo visc al barri de gràcia també i no en sabia res d'aquestes activitats, aixi que em mantindré informada a partir d'aquest blog.
    Gràcies i l'enhorabona!
    Paula

    ResponderEliminar